LIVE: Guus Meeuwis houdt van Pinkpop, en Pinkpop van Guus Meeuwis

© ANP

Taxichauffeurs uit de omgeving Parkstad gaan volgens 1Limburg maandagavond massaal actie voeren bij het Pinkpopterrein. Festivalgangers moeten er daarom rekening mee houden dat er minder of geen taxi's rijden.

De Redactie

De taxichauffeurs klagen over het feit dat er bij grote evenementen vaak taxi's staan die van buiten de provincie komen. Ze vinden dit oneerlijke concurrentie. Daardoor valt er voor bedrijven uit de regio nog amper iets te verdienen, zeggen de chauffeurs.Forse vertragingDaarom gaan de chauffeurs vanavond staken. Hoe de staking er precies gaat uitzien willen de chauffeurs niet bekend maken. Maar reizigers moeten rekening houden met forse vertragingen.Volg ons liveblog met de laatste ontwikkelingen vanaf het Pinkpopterrein in Landgraaf:

    Volg alles over Pinkpop bij De Limburger

    Diverse verslaggevers zijn dit weekend op het festivalterrein in Landgraaf om verslag te doen van Pinkpop 2022. Gedurende 3 dagen plaatsen we recensies, reportages, interviews, foto's & video's en vind je alle bijzonderheden terug op de site. Ga naar > delimburger.nl/pinkpop en mis niets!