Twee verdachten voorgeleid na doodsteken van jonge moeder

Print
 Twee verdachten voorgeleid na doodsteken van jonge moeder

Afbeelding: HBVL

In het onderzoek naar de gewelddadige dood van de 25-jarige vrouw in Genk worden dinsdag twee verdachten voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Tongeren.

Het gaat om de ex-partner van het slachtoffer en diens huidige vriendin. Een derde persoon, die maandagavond voor verhoor was meegenomen, is inmiddels vrijgelaten. Dat meldt het parket van Limburg.

Messteken
Luana kreeg maandag rond 22:00 uur op straat in de Dieplaan in Genk verschillende messteken. De vrouw was vergezeld van haar driejarig dochtertje, die ze samen met haar ex-partner kreeg.

Er ontstond een discussie tussen Luana en drie andere personen. Plotseling werd er een mes tevoorschijn gehaald. De jonge moeder kreeg verschillende messteken in de halsstreek en in het gezicht. De hulpdiensten probeerden haar nog te redden, maar hulp kon niet meer baten.

Drie aanhoudingen
De politie kon drie personen aanhouden, onder wie de ex-partner en zijn huidige vriendin. Het parket van Limburg bevestigde dinsdag dat deze twee verdachten bij de onderzoeksrechter moeten verschijnen.

Lees ook: Vrouw (25) met kind op de arm doorgestoken