Waar in Limburg wordt er het meest geflitst?

Print
Waar in Limburg wordt er het meest geflitst?

Afbeelding: AD

Waar is de kans dat je in Limburg wordt geflitst nu eigenlijk het grootst? Het antwoord is; op de A73 bij Sint Odiliënberg.

Dat blijkt uit cijfers van Flitsmeister. Deze app met verkeersinformatie waarschuwt een miljoen gebruikers voor flitsers, trajectcontroles en files.

A73
Op basis van de gegevens blijkt dat de politie in Limburg de eerste vier maanden van dit jaar het vaakst te vinden was ter hoogte van Sint Odiliënberg op de A73. Dik 50 keer werd er daar geflitst. 

Wil je waar in Limburg nog meer geflitst wordt? Bekijk dan onderstaande kaart!

Toename
Landelijk zijn er van januari tot mei 2017 al een recordaantal van bijna achtduizend mobiele flitsers gesignaleerd, bijna 40 procent meer dan in dezelfde periode het jaar ervoor. 

De politie invetiseert het aantal controles mede vanwege het recordaantal ernstig verkeersgewonden en het aantal verkeersdoden dat na jaren van daling sinds 2015 weer stijgt.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →