Maastricht krijgt zijn eigen schnitzelparadijs

Print
Maastricht krijgt zijn eigen schnitzelparadijs

Afbeelding: iStock

Maastricht - Liefhebbers van schnitzels kunnen binnenkort hun hart ophalen in Maastricht.

Aan de Kesselskade opent namelijk een vestiging van Schnitzelparadies, een Limburgse keten die gespecialiseerd is in de Oostenrijkse lekkernij.

Roermond en Venlo
Roermond en Venlo kennen al zo'n zaak, Maastricht krijgt nu de derde vestiging. Het restaurant komt te zitten op de plek waar jarenlang sportwinkel Ritzen-Bour was gehuisvest. 

50 soorten
Bezoekers kunnen in het Schnitzelparadies meer dan 50 soorten van het gepaneerde vlees bestellen. De zaak is volledig op zijn Oostenrijks ingericht, compleet met rood-wit geblokte tafellakens. Medewerkers lopen er rond in lederhosen en typische jurkjes. 

De opening staat gepland voor het einde van dit jaar. 

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen