Hoe deze knappe beveiliger de ster werd van Pinkpop

© Instagram/BoyRoeles

De 18-jarige Boy Roeles ging afgelopen weekend nietsvermoedend als beveiliger aan de slag op Pinkpop toen hem wat wonderbaarlijks overkwam.

De Redactie

De jongen uit Friesland was zaterdag in de buurt van het hoofdpodium aan het werk, vlak voordat Justin Bieber daar moest gaan optreden.

Foto's makenBoy sprong in het oog van één van de vele jonge vrouwelijke fans die naar Landgraaf waren gekomen voor het optreden van het tieneridool. Een foto van de beveiliger werd op internet gezet, waarna de post viral ging. Boy zelf had ondertussen niets in de gaten. "Ik was lekker rustig aan het werk totdat ik 's avonds tijdens Justin Bieber het gevoel kreeg dat mensen foto's van me aan het maken waren. Maar op dat moment was ik er niet zo mee bezig", doet hij zijn verhaal aan 3FM. Pas de volgende dag kwam hij erachter dat de foto meer dan 3000 keer was geretweet. Inmiddels staat de teller zelfs al op dik 14.000.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

VriendinDe vrouwelijke Bieber-fans die Boy wel zagen zitten, werden overigens snel met een teleurstelling geconfronteerd: de security-hunk heeft een vriendin. Die schrok op haar beurt wel een beetje van al die aandacht voor haar vriendje. "Maar ik heb haar meteen laten weten dat ze zich nergens zorgen over hoeft te maken!", verzekert Boy. "Alle berichtjes zijn leuk, maar zij blijft mijn vriendin."

Model?Door de plotselinge golf van aandacht zou je misschien denken dat Boy zijn zomerbaantje als beveiliger per direct inruilt voor een modellencarrière, maar daar heeft hij nog geen plannen voor. "Nahhh, ik begin na de zomer met een opleiding ICT en ik ben niet helemaal het kijk-mij-nou-modellen-type. Maar ja wie weet... Als ze iets leuks aanbieden."

 

Something weird happend i think...?????? crazy twitter??

Een bericht gedeeld door boy (@boyroeles) op