Modellenbureaus in de rij voor 18-jarige Pinkpophunk

Print
Modellenbureaus in de rij voor 18-jarige Pinkpophunk

Afbeelding: Instagram/BoyRoeles

Meerdere modellenbureaus hebben zich al gemeld bij de Friese Pinkpophunk Boy Roeles die viral ging nadat Justin Bieber-fans vrijdagavond een foto van hem postten.

"Ik weet niet precies hoeveel, maar ik ben al benaderd door meerdere bureaus", zegt hij.

Foto
De 18-jarige Roeles ging afgelopen weekend nietsvermoedend als beveiliger aan de slag op Pinkpop toen hij zonder dat hij er erg in had op de foto werd vastgelegd. De foto ging vervolgens het internet over met dik 14.000 retweets en ruim 33.000 likes. 

 

Something weird happend i think...?????? crazy twitter??

Een bericht gedeeld door boy (@boyroeles) op


Reden dus voor modellenbureaus om hun interesse kenbaar te maken. Maar Roeles weet nog niet of hij ook op de uitnodigingen ingaat. "Ik laat het allemaal even bezinken voorlopig en dan zien we wel wat er gebeurt", zegt hij tegen het AD

 

?????

Een bericht gedeeld door boy (@boyroeles) op

Bieber
Overigens geeft hunk in het interview ook nog even zijn visie op het concert van Justin Bieber dat door veel mensen werd neergesabeld. "Zijn muziek van nu vind ik best gaaf en ondanks dat ik met mijn rug naar het podium stond, zag ik dat de mensen die dichtbij stonden het allemaal prima naar hun zin hadden."

Lees ook: Hoe deze knappe beveiliger de ster werd van Pinkpop

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen