Vlaamse man wint 153.873.716 dankzij inzet van 7 euro 50

© iStock

7.50 euro. Zoveel zette een Vlaamse man op 2 juni 2017 in. Hij krijgt nu een bedrag van maar liefst 153.873.716 euro op zijn rekening.

HBVL

Sinds 2009 speelt de kersverse multimiljonair al mee met EuroMillions. Op 2 juli ging hij net zoals altijd meespelen in een verkooppunt met een Quick Pick. Nu blijkt hij de jackpot gewonnen te hebben. "Ongelooflijk, bijna surrealistisch!" was het eerste dat de overgelukkige man te binnen schoot toen hij vernam dat hij gewonnen had.

Huis renoverenDe Vlaamse man is een bediende, die gelukkig getrouwd is en enkele kinderen heeft. Een sportieve winnaar, want hij loopt en fietst graag. Zijn favoriete film is dan ook een sportdrama, ‘Any Given Sunday’ met Al Pacino. Verder kan een comedy-artiest als Philippe Geubels hem wel smaken en als rechtgeaarde Belg zegt hij niet 'nee' tegen een portie stoofvlees met frietjes.

Een echte doe-het-zelver ook, want hij houdt ervan om klusjes in het huis te doen. De eerste centen van zijn miljoenen wil hij dan ook in een renovatiebeurt van zijn huis steken. Ook zijn kinderen wil hij een mooi cadeau kopen. Een gift aan een goed doel staat ook op de planning alsook de aankoop van een nieuwe wagen én een reisje.

BoodschapVoor andere spelers heeft hij nog één boodschap. "Het geluk is echt daar waar je het minst verwacht", antwoordt hij kordaat en overgelukkig in een persbericht van de Nationale Loterij.