Meisje in kritieke toestand afgevoerd bij VenloStormt

Print
Meisje in kritieke toestand afgevoerd bij VenloStormt

Afbeelding: De Limburger

Venlo - Bij VenloStormt is zaterdagmiddag een meisje ernstig gewond geraakt toen ze lange tijd onder water bleef. Het slachtoffer is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

Het meisje gleed van de grote glijbaan, waarna een andere deelnemer bovenop haar belandde. Het slachtoffer verdween vervolgens onder water en bleef lange tijd onder. Een duikteam is naar de deelneemster op zoek gegaan. Na vijf tot tien minuten kwam het meisje weer boven water. 

De plek waar het slachtoffer op de kant is gebracht is afgezet met zwarte schermen. 

Hulpdiensten kwamen in groten getalen ter plaatse en hebben het slachtoffer gereanimeerd. Daarna is ze met een ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. 

Afgelast
De organisatie heeft besloten om de rest van de activiteiten die zaterdag op het programma stonden af te lassen. Ze gaan zich beraden over het programma van zondag. De organisatie heeft de deelnemers bij elkaar geroepen en vertelt wat er gebeurd is. Er is slachtofferhulp ingeschakeld. 

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu