Meisje in kritieke toestand afgevoerd bij VenloStormt

Print
Meisje in kritieke toestand afgevoerd bij VenloStormt

Afbeelding: De Limburger

Venlo - Bij VenloStormt is zaterdagmiddag een meisje ernstig gewond geraakt toen ze lange tijd onder water bleef. Het slachtoffer is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

Het meisje gleed van de grote glijbaan, waarna een andere deelnemer bovenop haar belandde. Het slachtoffer verdween vervolgens onder water en bleef lange tijd onder. Een duikteam is naar de deelneemster op zoek gegaan. Na vijf tot tien minuten kwam het meisje weer boven water. 

De plek waar het slachtoffer op de kant is gebracht is afgezet met zwarte schermen. 

Hulpdiensten kwamen in groten getalen ter plaatse en hebben het slachtoffer gereanimeerd. Daarna is ze met een ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. 

Afgelast
De organisatie heeft besloten om de rest van de activiteiten die zaterdag op het programma stonden af te lassen. Ze gaan zich beraden over het programma van zondag. De organisatie heeft de deelnemers bij elkaar geroepen en vertelt wat er gebeurd is. Er is slachtofferhulp ingeschakeld. 

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen