Het amfetaminelab werd zaterdag aangetroffen in een voormalige boerderij. Een 27-jarige man uit Eindhoven en de eigenaar van het pand zijn aangehouden. Later volgde nog de arrestatie van twee mannen uit Eindhoven en een uit Zegge.

Gierkelders
In het lab vond de politie een grote hoeveelheid grondstoffen en gevaarlijke chemicaliën voor de productie van de drugs. Het afval werd vermoedelijk gedumpt in gierkelders. 

Lees ook: Groot drugslab gevonden in Haler

De eigenaar van het pand is ter plekke aangehouden. De Eindhovenaar kon gearresteerd worden op de A2 bij Weert. 

Broers
Later werden in Eindhoven nog drie verdachten opgepakt. Het gaat om twee broers van 38 en 26 jaar uit Eindhoven en een 28-jarige man uit Zegge. Bij doorzoekingen op verschillende locaties in die plaatsen vond de politie nog meer drugs en spullen die worden gebruikt bij het productieproces van amfetamine.

De verdachten worden verhoord en waarschijnlijk dinsdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. De politie sluit nieuwe aanhoudingen niet uit.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen