Dief wil kleding stelen, maar komt klem te zitten in kledingcontainer

© .

Twee Akense agenten moesten maandagochtend een man bevrijden die klem zat in een container waarmee kleding wordt ingezameld. De politie was gewaarschuwd door een moeder die haar kinderen naar school bracht.

Wiel Beijer

Zij zag twee voeten uit de container steken. Die voeten bewogen. De agenten klopten eerst op de container om contact te maken met de man, maar dat lukte niet. Daarop trokken de twee agenten met vereende krachten de man uit de container.BeursHet bleek een bekende van de politie te zijn. Er stonden al enkele zakken met kleding gereed die hij uit de container had gehaald. Kennelijk om die te verkopen. De 22-jarige man verklaarde echter dat hij in de container was gekropen omdat zijn beurs in de container was gevallen toen hij er kleding in stopte. De agenten geloofden daar niets van. Zij sommeerden de man alle kleding te deponeren in de container. Zijn beurs bleek de man gewoon op zak te hebben.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee