Herstart van actiegroep ChemelotWatch

Print
Herstart van actiegroep ChemelotWatch

Bedrijventerrein Chemelot Afbeelding: Rob Oostwegel

Lindenheuvel - Onder de naam Chemelot- Watch 2.0 wordt met een ‘besloten groep’ volgers op Facebook een doorstart gemaakt met kritisch volgen van ontwikkelingen rond industrieterrein Chemelot in Geleen.

Het openbare kanaal ChemelotWatch stopte vorige maand, nadat een van de anonieme leden van de actiegroep was bedreigd. Chemelot- Watch telde op dat moment 3979 volgers.

Bij de les
Er kwamen veel reacties van mensen die vonden dat de actiegroep juist moest doorgaan. Ook een zegsman van Chemelot zelf veroordeelde de bedreigingen en stelde dat de kritiek van de actiegroep bedrijven op Chemelot juist ‘bij de les hield’. 

Lees ook: Kritische volgers van Chemelot stoppen na bedreiging

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen