Victor Reinier hint op einde van Flikken Maastricht

Print
Victor Reinier hint op einde van Flikken Maastricht

Flikken Maastricht, Victor Reinier en Angela Schijf. Afbeelding: AD

Het zou een harde klap voor de grote schare fans zijn, maar Victor Reinier heeft nogmaals gehint op het einde van Flikken Maastricht.

De opnames voor het twaalfde seizoen zitten er sinds maandag op en eerder zei Victor Reinier al dat hij verwachtte dat het na het 12e seizoen gedaan zou zijn.

Einde
"Gevoelsmatig gezien denk ik dat seizoen twaalf het einde van de serie is", zei hij twee jaar geleden al tegen RTL Boulevard. 

Nu de opnames van het seizoen erop zitten, blijft de vertolker van rechercheur Floris Wolfs hinten op een naderend einde. Bij een foto van hem en Angela Schijf, schrijft Reinier: "Misschien wel de allerlaatste #setselfievandedag."

Smeken
Als het aan de fans ligt komt het overigens niet zover. Onder een Instagram-post van de serie over de laatste draaidag smeken fans bijna om door te gaan. "Jullie moeten doorgaan. Jullie kunnen niet zomaar een miljoenen programma weg doen toch?", vraagt iemand zich af. 

Iemand anders is nog duidelijker: "Zeg alsjeblieft niet dat dit het laatste seizoen is."

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →