Deze tien winnaars mogen naar concert van Beppie

Print
Deze tien winnaars mogen naar concert van Beppie

Afbeelding: De Limburger

De tien winnaars zijn bekend van de prijsvraag van De Limburger waarbij je kans maakte op gratis tickets voor het jubileumconcert van Beppie Kraft op het Vrijthof.

Zaterdag 17 juni zal Beppie ter ere van haar 50-jarig huwelijk met Pierre (Goud) en haar 60-jarig artiestenjubileum (Diamant) een groot concert in Maastricht geven

De winnaars van twee tickets voor het concert zijn: Sanja van Hees, Franz Van der Wal, Roland Hoofs, Manon Wolfs, Nicolet Verweijst, Danny Hufkens, Ellie Haan-Gerards, Flora Tan, Ans Suiker en Petra Bancken.

Allen zullen per e-mail een bericht ontvangen. 

 

 

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen