Limburgse lekkernijen aan boord van KLM-vliegtuigen

Print

Afbeelding: iStockphoto

Koekjes uit Maastricht vliegen straks de wereld over. Letterlijk, want Koekjes Royale levert koekjes en gebakjes voor de vliegtuigen van KLM.

Een superleuke opdracht, zegt Bob Struijcken van Koekjes Royale uit Maastricht. "Waar we ook nog eens hartstikke trots op zijn.” Sinds kort mag het bedrijf de chocolade gebakjes en de koekjes - met KLM-logo - voor onze Koninklijke luchtvaartmaatschappij leveren.

Extra vriezer
Elke maand zijn dat voor Royale zo’n vijfduizend gebakjes en 30.000 koekjes. "Daarvoor hebben we wel een extra vriezer moeten aanschaffen.”

Foto: Mitchell Giebels

Internationaal
Koekjes Royale, dat sinds 1929 ambachtelijke koekjes in Maastricht bakt, levert al sinds twee jaar KLM-koekjes op Schiphol. Nu gaan deze ook mee aan boord op de internationale vluchten.

Lees meer in de De Limburger van woensdag

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen