Rodaboulevard uitgebreid met tien escaperooms

Print
Rodaboulevard uitgebreid met tien escaperooms

Een escape room op archiefbeeld. Foto ter illustratie. Afbeelding: Archief De Limburger

Kerkrade - Powerarea op de Rodaboulevard gaat uitbreiden met tien escaperooms.

‘Greenery Mansion’ - een verwijzing naar het tuincentrum dat oorspronkelijk in het gebouw zat - wordt naar verwachting in de zomer van dit jaar in gebruik genomen.

Powerarea
"Een exacte datum kunnen we niet noemen”, zeggen eigenaren Jaron Snijckers en Rob Zager. "We zijn er al drie maanden mee bezig en hebben de werkzaamheden zelfs voor ons personeel geheim kunnen houden. Het gaat nu om details. We zoeken bijvoorbeeld nog wat meubels uit een bepaald jaartal. Ja, het wordt heel gedetailleerd”, zeggen de heren, die vanaf dag één dat Powerarea bestaat, wisten dat ze escaperooms wilden.

Tien kamers
Acht maanden staken ze in de verhaallijn. Zeventig bezoekers kunnen straks tegelijk proberen te ontsnappen uit één van de tien kamers. "We willen ook voor grote groepen en bedrijfsfeesten interessant zijn. Elders moeten die vaak opsplitsen.”

Het is na de kartbaan, de driftbaan en paintball de vierde attractie in het pand. Daardoor zijn ook de laatste 2000 vierkante meters bezet. Powerarea opende acht maanden geleden zijn deuren.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →