Jubileum met een traan voor Beppie Kraft

© De Limburger/Luc Lodder

Het leven van artiesten gaat lang niet altijd over rozen. Na vijftig huwelijksjaren vol geluk wordt ook Beppie Kraft geconfronteerd met tegenslag. Echtgenoot Pierre is ongeneeslijk ziek.

Jan Cuijpers

Toch gaat de viering van haar diamanten jubileum komende zaterdag en zondag op het Vrijthof gewoon door.

"Toen we in februari het slechte nieuws te horen kregen en ik besloot de optredens toch door te laten gaan, zei iedereen tegen me dat ze het zo knap vinden. Maar dat is helemaal niet knap. Het geeft me de gelegenheid de knop even om te zetten", vertelt Beppie in een exclusief interview dat donderdag in De Limburger verschijnt.

Het programma van de jubileumshows ziet er als volgt uit:

Zaterdag 17 juni17.30 Vijftien Limburgse gastartiesten zingen elk één van hun hits.18.30 Teekezingen met Geralt van Gemert, Diana Olierook en groot orkest.19.15 Beppie met haar rustigere nummers.20.00 Wederom de Limburgse gastartiesten21.00 Teekezingen21.45 Anderhalf uur lang Beppie met haar feestnummers

Zondag 18 juniZitconcert voor ouderen en hulpbehoevenden. Het programma loopt van 17.00 tot 20.30 uur. Het teekezingen zit hier niet in. Vanuit heel Limburg worden 1000 mensen met bussen opgehaald bij zorginstellingen.

De grootste hit van Beppie Kraft afgemeten aan verkoopcijfers is In d’n Hiemel.

Het complete interview met Beppie kun je morgen lezen op onze website en in onze gratis app.