Volksfeesten Baarlo in gevaar

In de jaren ’80 waren de zeskampen in Baarlo populair bij buurtverenigingen in het dorp, later zijn die vervangen door de Baolderkèrrace en twee jaar geleden is hiervoor Baarlo Stormt in de plaats gekomen.© Volksfeesten Baarlo

Als het bestuur van de Baarlose Volksfeesten niet uitbreidt, dreigt het evenement te verdwijnen. Een donker randje aan de 40e editie van het vierdaagse evenement dat donderdag van start gaat.

Pieternel Kellenaers

In afgeslankte vorm verder gaan of stoppen wordt een serieuze optie als zich geen nieuwe vrijwillige bestuursleden melden.

BestuursledenDrie leden die elk al 20 jaar of langer actief zijn, stoppen met hun werk. Nieuwe bestuursleden zijn dan ook meer dan welkom maar hebben zich ondanks herhaalde oproepen van de organisatie nog niet gemeld.

Het vierdaagse evenement dat bij goed weer tot wel 7000 mensen trekt, gaat donderdagavond van start met een volleybaltoernooi. Op zaterdag is de 3e editie van Baarlo Stormt in het park voor kasteel d’Erp. Voor het volledige programma klik hier.