'Grote' rijschool met hoogste slagingspercentage komt uit Venlo

Print
'Grote' rijschool met hoogste slagingspercentage komt uit Venlo

Afbeelding: Istock

De rijschool met het hoogste slagingspercentage van de 50 Grootste Rijscholen komt uit Venlo. 68,7 procent van de kandidaten slaagt de eerste keer bij Verkeersschool Ruud Rutten voor het autorijbewijs.

Dat blijkt uit cijfers van het CBR. 

De Beste Rijscholen heeft een lijst opgesteld van de 50 grootste rijscholen in Nederland. Daarin komt Ruud Rutten als beste uit de bus. De lijst is gebaseerd op het aantal auto-examens dat is afgelegd in 2016. 

Trots
Daarin slaagden 211 van de 307 leerlingen de eerste keer voor het autorijbewijs. 96 moesten op herexamen. Ruud Rutten is de enige Limburgse rijschool in de lijst van 50 grootste rijscholen. Directeur Ruud Rutten geeft aan ontzettend trots te zijn op zijn team. "Tuurlijk zijn er rijscholen met een hoger slagingspercentage, maar die zijn niet zo groot. Om in deze lijst als beste eruit te komen, is geweldig."

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →