Samson en Gert kondigen groot feest voor 20-plussers aan

Print
Samson en Gert kondigen groot feest voor 20-plussers aan

Van Leemhuyzen, De Burgemeester, Samson, Gert en Alberto in 2014 Afbeelding: BELGA

De Vlaamse tv-zender Ketnet bestaat twintig jaar. Om dat te vieren wordt op donderdag 30 november een groots verjaardagsfeest gepland in het Antwerpse Sportpaleis. Voor een speciale doelgroep, namelijk de ketnetters van het eerste uur, die inmiddels 20 jaar of ouder zijn.

Een van de bekendste kinderduo's ooit, Samson en Gert, deelden het heuglijke nieuws vandaag mee. '#Throwback Thursday' wordt een nostalgisch feestje waar Nederlanders en Belgen volop herinneringen aan de goeie ouwe tijd kunnen ophalen.

Hondje Samson en baasje Gert, die jarenlang kinderen aan de buis gekluisterd hielden, komen met hun grootste hits zoals De Samsonrock en Wij zijn bij de brandweer.

Ook voormalige Ketnet-gezichten Steven Van Herreweghe en Sofie Van Moll zijn van de partij, net als Peter Van de Veire, die het feestje compleet maakt met een dj-set met hits uit de nineties.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →