Belgische amateurclub doet Cristiano Ronaldo opmerkelijk voorstel

© EPA/Andre Kosters

Nu Cristiano Ronaldo zou hebben aangegeven Real Madrid te willen verlaten, stijgt de interesse bij veel (buitenlandse) voetbalclubs.

HBVL

Bij Virton, een Waalse amateurclub, kwamen ze op Facebook met een opmerkelijk voorstel om de Portugese vedette voor hen te winnen. De communicatieman van Virton speelde met een handigheidje in op het nakende vertrek van CR7 bij Real Madrid. Virton gaf een aantal redenen waarom Ronaldo de overstap naar de club uit de Belgische eerste amateurklasse moet maken.

Voorzitter wordenZo gaan er volgens de club dagelijks vluchten vanuit het nabijgelegen Luxemburg naar Portugal. Handig, wanneer hij even terug naar huis zou willen. "Dit is dé kans om een nieuwe competitie te ontdekken", klinkt het verder. En: "Je zult het voorrecht hebben je Portugese ploeggenoten te laten proeven van onze lokale specialiteiten en Orval-bier." In Zuid-België rollen ze kortom de rode loper uit voor de superster: "Je kan hier zelfs onze nieuwe voorzitter worden!"

Ze sluiten af met een oproep om contact op te nemen: “Aarzel niet om contact met ons op te nemen Cristiano, we staan klaar om alles met je te bespreken.”