Duizenden Beppie-fans genieten van jubileumconcert op Vrijthof

Print

Foto: ANP/Marcel van Hoorn

Ruim 12.000 mensen zijn zaterdagavond samengekomen op het Vrijthof in Maastricht voor het jubileumconcert van Beppie Kraft.

De koningin van het Limburgse levenslied vierde een dubbel feestje: ze zit 60 jaar in het vak en is 50 jaar getrouwd met haar man, Pierre Knubben. Het concert draagt dan ook niet voor niets de naam 'Goud en Diamant'. 

Gastartiesten
De avond begon al om 17:30 uur met optredens van diverse Limburgse artiesten, maar de fans moesten tot 19:15 uur wachten voordat de kleine grande dame zelf het podium betrad. Na drie kwartier van de wat rustigere Beppie-nummers, was het om 20:00 uur weer de beurt aan gastartiesten. Om 21:45 uur begon het laatste deel van het concert waarin Kraft haar grootste hits zong. 

Lang wachten
De fans leken het goed naar hun zin te hebben, al was niet iedereen helemaal tevreden. Op sociale media werd druk geklaagd over de drankfaciliteiten; zo zouden er lange wachttijden zijn bij de bar. 

Zondag
Zondag geeft Beppie Kraft nog een optreden op het Vrijthof. Dat zal vooral door senioren en hulpbehoevenden worden bijgewoond.

LEES OOK: 'Mijn eerste reactie was: ik ga niet meer optreden'