Indrukwekkende minuut stilte voor verongelukte deelneemster VenloStormt

© Facebook Mike Helgers

Bij de start van de obstacle run in Nijmegen deze zondag wordt stilgestaan bij het dodelijke ongeluk van een week geleden in Venlo. Deelneemster Gitte Leurs overleed in het water toen een andere renster van de glijbaan bovenop haar viel.

Genaud Molin

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De Nijmeegse organisatie houdt één minuut stilte, meldt Omroep Gelderland. De vriend van het slachtoffer doet ook mee aan de Nijmeegse obstacle run met het rugnummer 34. Dat is het nummer waarmee zijn vriendin zou lopen.Lees ook: Man van overleden Gitte Leurs: ‘Niemand treft enige schuld’

ShirtjesOok de familie van Gitte is massaal aanwezig. Zij lopen rond in zwarte shirtjes met een roze hart waarop haar naam prijkt. Obstacle runBij een obstacle run leggen sporters een zwaar parcours af over obstakels en door modder en water. Aan de run in Nijmegen doen dit weekend 15.000 mensen mee.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee