Routinier Wouter Sas naar Bevo

Print
Routinier Wouter Sas naar Bevo

Afbeelding: Istock

Targos Bevo Hc heeft zich voor komend seizoen versterkt met Wouter Sas (28). De Belgische routinier komt over van Merksem Handbal en moet bij Bevo met name het hart in de defensie gaan verstevigen.

Met het vertrek van spelers met verdedigende kwaliteiten als Nick de Kuyper (Tongeren), Toon Leenders (Nordhorn) en Bram Knippenbergh en Max de Lange die in een lager team gaan spelen, was Bevo op zoek naar handballers met specifieke verdedigende capaciteiten.

Vierde aanwinst
In Sas denkt de Noord-Limburgse club die gevonden te hebben, aldus technisch manager Danny van Katwijk. Sas speelde eerder voor Sporting NeLo, Sasja en het Luxemburgse Handball Esch. Met die club speelde hij in 2013 de finale van de Challenge Cup. Sas woont in Breda en kan naast verdedigen, ook op de cirkel spelen. De Belg is de vierde aanwinst voor Bevo. Eerder trok de club al Dario Polman, Niels Poot en Quinten Colman aan. Wie de nieuwe trainer wordt, is nog niet bekend.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →