Doodzieke Frans Verstappen hoopt op einde familievete Jos en Max

© ANP

Bij Frans Verstappen is onlangs kanker geconstateerd. De vader van Jos Verstappen en opa van racesensatie Max hoopt juist in deze moeilijke periode op een snelle hereniging met zijn zoon en kleinzoon. "Deze ziekte zet je aan het denken."

Redactie

Opa Frans deed zijn emotionele verhaal in roddelblad Story. Drie maanden geleden werd de dodelijke ziekte bij hem geconstateerd.

Zo is Max"Op zulke beladen momenten wil je niets liever dan dat de familie van wie je het meest houdt om je heen is. En als die er dan niet is, doet dat pijn. Dat wil ik best toegeven." Volgens Frans weet Jos dat hij is geopereerd aan een gezwel aan zijn hoofd. "Dat heeft hij gehoord van wederzijdse vrienden. Of mijn kleinzoon het ook weet, waag ik te betwijfelen. Anders had ik vast wel iets van hem gehoord, toch? Zo is Max."De familie Verstappen kent een turbelent verleden als het gaat om de familierelatie. Frans en zoon Jos lagen al meerdere malen overhoop. Vorig jaar nog zou Jos zijn vader hebben geslagen. Frans deed aangifte tegen zijn zoon, maar trok die later weer in. In april van dit jaar ontplofte helemaal de bom. Jos was op de vuist gegaan in een Roermondse beachclub. Via de media liet Frans toen weten dat Jos voor hem dood was. Koude klerenFrans heeft sinds november 2016 geen contact meer met zijn kleinzoon. "Ik heb vorig jaar, toen het zo uit de hand liep tussen zijn vader en mij, een paar keer contact gezocht. Jammer genoeg liet hij niets van zich horen. Zelfs geen e-mail of een Whatsapp. Ik begrijp zijn houding wel, hoor. Al dat gedoe tussen mij en zijn vader moet ook hem niet in zijn koude kleren zijn gaan zitten."