Na 5-sterren nu ook Dutch Hotel Award 2017 voor Limburgs hotel

Print
Na 5-sterren nu ook Dutch Hotel Award 2017 voor Limburgs hotel

Het Kruisherenhotel in Maastricht. Afbeelding: Oostwegel Collection

Kruisherenhotel Maastricht is uitgeroepen tot winnaar van de Dutch Hotel Award 2017. De prijs werd donderdagavond tijdens het Hotel Management Diner van Misset Horeca uitgereikt.

Bastiaan Klomp, directeur/gastheer van het Kruisherenhotel: “We zijn enorm trots op deze award. Deze maand ontvingen wij al de vijfsterrenclassificatie en nu mogen we ons een jaar lang het beste hotelteam van Nederland noemen, geweldig. We hebben hier als team hard voor gewerkt.”

Initiatief van Trust Hospitality
De Dutch Hotel Award is een initiatief van Trust Hospitality en is een jaarlijkse onderscheiding voor het hotelbedrijf waarvan het managementteam zich op een unieke manier onderscheidend heeft gemanifesteerd.

Limburgse hotels scoren goed
Hotel Beaumont in Maastricht (2005), Château St. Gerlach in Valkenburg (2007) en Townhouse Designhotel Maastricht (2011) gingen het Kruisherenhotel voor met het winnen van de Dutch Hotel Award.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →