Verstappen houdt zich op vlakte over Mercedes en Ferrari

© ANP

Denkt Max Verstappen aan een overstap naar Mercedes of Ferrari? Een duidelijk antwoord gaf de Limburger donderdag niet op die vraag.

Redactie

De Amerikaanse zender NBC wilde wel eens weten hoe Verstappen over zo'n overstap dacht. Zeker omdat er stoeltjes vrij lijken te komen bij de twee topteams van het moment.

MogelijkhedenVerstappen hield zich echter op de vlakte. "Ik weet het niet. Hopelijk ziet de toekomst er goed uit bij Red Bull. Dat is waar ik nu ben en om ik kijk liever ook niet te ver vooruit. Ik maak me eerlijk gezegd niet al teveel zorgen. Ik moet gewoon goed werk doen en dan zullen er altijd veel mogelijkheden zijn."

Die mogelijkheden zijn er volgens NBC en dus werd de vraag nog eens wat concreter gesteld. "Zou je vertrekken als Mercedes of Ferrari je een plekje aanbieden?" Ook nu liet Verstappen zich niet in de kaart kijken. "Ik probeer vooral een paar keer goed te finishen en te met te focussen op mezelf. Als ik dat doe zijn er voldoende mogelijkheden en dan kunnen we vervolgens een beslissing nemen."

'Geen nee'Op de conclusie van de Amerikanen dat dat 'geen nee' was, reageert Verstappen vervolgens met een glimlach.