Minister Koenders en KRO-NCRV blij en opgelucht na vrijlating Bolt en Follender

© AD

"Dit is heel goed nieuws. Ik ben enorm blij dat er zo snel een einde is gekomen aan de ontvoering.'' Dat zei minister Bert Koenders van Buitenlandse Zaken in een eerste reactie op de vrijlating van het team van het programma Spoorloos.

ANP

Hij is enorm opgelucht.VrijgelatenJournalisten Derk Bolt en Eugenio Follender zijn zaterdagochtend vrijgelaten in de zeer gevaarlijke regio Catatumbo in het noorden van Colombia, aldus het ministerie in Den Haag. Dat heeft de families op de hoogte gebracht en de Nederlandse ambassadeur heeft inmiddels met Bolt en Follender gesproken.Lees ook: Derk Bolt en Eugenio Follender nu écht vrijKRO-NCRVOok KRO-NCRV, dat Spoorloos uitzendt, is blij en opgelucht: ,,Wij zijn iedereen die heeft bijgedragen om Derk en Eugenio vrij te krijgen dankbaar. In het bijzonder dank aan het ministerie van Buitenlandse Zaken.''

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee