Radio 1 naar Maasbree voor problematiek arbeidsmigranten

Print
Radio 1 naar Maasbree voor problematiek arbeidsmigranten

Afbeelding: Radio 1

Rob Oudkerk komt zondag naar Maasbree voor zijn live-debatprogramma Kwesties.

In de uitzending die om 20.00 uur via NPO radio 1 rechtstreeks wordt uitgezonden, besteedt het voormalige Tweede Kamerlid (PvdA) aandacht aan het dreigend tekort aan huisvesting voor arbeidsmigranten waar deze krant eerder al over heeft geschreven.

Gasten
In de radio-uitzending zullen gedeputeerde Daan Prevoo, wethouder Paul Sanders van de gemeente Peel en Maas, directeur en eigenaar Frank van Gool van Otto Work Force in Venray, Hans Wijers van vakbond FNV en fractievoorzitter Jos Wilms van AndersNu (Peel en Maas) met elkaar debatteren.

Keuze voor locatie
Het radioprogramma heeft Maasbree gekozen als locatie voor de uitzending omdat daar momenteel honderden arbeidsmigranten illegaal op camping Breebronne verblijven bij gebrek aan legale huisvesting.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen