VIDEO: Tom Coronel ramt brandweerwagen in Portugal

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Tom Coronel analyseert regelmatig de Formule 1-wedstrijden van Max Verstappen, maar hij racet zelf ook nog. In het World Touring Car Championship (WTCC) reed hij vandaag in Vila Real in Portugal en dat eindigde niet goed.

Redactie

Coronel reed in zijn Chevrolet Cruze op het stratencircuit van Vila Real toen zijn remmen het leken te begeven. De Nederlander schoot bij een bocht waar geen afzetting was rechtdoor en belandde op volle snelheid in de brandweerauto mét personeel erin. De klap was zo hard dat de Cruze van Coronel de brandweerwagen licht optilde.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De beide wagens raakten zwaar beschadigd, maar er vielen gelukkig geen gewonden. Vrij snel na de race gaf Tom Coronel op Twitter aan dat hij in orde was. ,,Ik kon niet remmen, grote crash op het straatcircuit van Vila Real. Ik ben oké", reageerde hij op de social media.

Tegenover Motorsport.com verklaarde de Nederlandse coureur dat de wielbouten linksvoor afgebroken waren en dat hij niet kon remmen en dat het waarschijnlijk einde weekend voor hem is.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee