Moeder liet kinderen voor straf in snikhete auto

Print
Moeder liet kinderen voor straf in snikhete auto

Afbeelding: iStock

Een Amerikaanse vrouw uit de staat Texas is vrijdag gearresteerd voor de dood van haar twee kinderen. De moeder wordt ervan verdacht haar 2-jarige dochter en haar zoontje van zestien maanden oud 'voor straf' in een snikhete auto te hebben achtergelaten.

De lokale politie meldt dat de 24-jarige Cynthia Marie Randolph tegenstrijdige verklaringen had gegeven sinds het ongeval op 26 mei.

Opgesloten
Randolph zei in eerste instantie dat ze haar kinderen thuis was kwijtgeraakt terwijl ze de was aan het opvouwen was en tv keek. Volgens haar waren ze op eigen houtje de auto in gestapt en hadden ze zichzelf opgesloten. Op dat moment was het zo'n 35 graden buiten.

Randolph verklaarde later dat ze de deur van de auto als straf had dichtgedaan omdat haar dochter niet wilde uitstappen. Ze ging naar binnen, rookte wiet en viel in slaap. Ze dacht dat de kinderen er wel uit zouden komen, maar dat gebeurde niet. Om het als een ongeluk te laten overkomen, sloeg ze vervolgens de autoruit in.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →