VIDEO Zumba-ster zweept vrouwen op in Sittard

Print
VIDEO Zumba-ster zweept vrouwen op in Sittard

Afbeelding: Ermindo Armino

Feest zondag in buurtcentrum De Baandert in Sittard. De bekende Zumba-instructeur Steve Boedt verleidt 110 enthousiastelingen in felgekleurde outfits met trefzekere gebaren om zijn bewegingen te volgen.

De sessie met Boedts is de finale van Summer Party 2017 van Zumba Fitness. Hij is in Sittard op uitnodiging van organisator Harrie Dekkers uit Munstergeleen.

Die is weer onder de indruk van zijn collega die de zaal vol vrouwen opzweept terwijl ze zich op zijn gebaren in het zweet werken. “Alles wat die man doet klopt gewoon.” 

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen