Tevreden Maurice Steijn verlengt contract bij VVV-Venlo

© ANP/Marcel van Hoorn

Maurice Steijn heeft zich langer aan VVV-Venlo verbonden.

De Redactie

Het dienstverband van de hoofdcoach zou aflopen na 2018, maar is nu opengebroken en verlengd. Steijn staat nu tot de zomer van 2019 onder contract bij de Venlonaren.

Succesvolle periodeDe contractverlenging komt niet als een verrassing: beide partijen hadden eerder al aangegeven langer met elkaar door te willen. Steijn is bezig aan een succesvolle periode bij VVV. In zijn derde seizoen als hoofdtrainer werd hij zelfs kampioen van de Jupiler League, waardoor de ploeg in het nieuwe seizoen weer uitkomt op het hoogste niveau.

Rust en duidelijkheidVVV-directeur Marco Bogers is blij met de contractverlenging. "Dit zorgt voor rust en duidelijkheid", klinkt het op de website van de club. Ook Steijn zelf is opgetogen: "Ik ben erg op mijn plek in Venlo en zeer tevreden, ik kan hier prima werken met Stan (Valckx - manager voetbalzaken, red.) en Marco."

Achter de schermen wordt op dit moment gesleuteld aan het team dat de Venlonaren in de eredivisie moet zien te houden. "Ik ben erg blij dat het team voor het grootste gedeelte bij elkaar is gebleven", zegt Steijn voldaan. "We moeten nu ondanks dat we het kleinste budget van de eredivisie hebben, heel creatief zijn om ons te versterken."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.