Cristiano Ronaldo vader van tweeling, maar wie is de moeder?

Print
Cristiano Ronaldo vader van tweeling, maar wie is de moeder?

Afbeelding: AFP/Yuri Cortez

De Portugese stervoetballer Cristiano Ronaldo heeft op social media bevestigd dat hij de trotse vader is geworden van een tweeling.

Sinds gisteren ging al het gerucht dat er twee kindjes waren geboren, omdat Ronaldo na de halve finale in de Confederations Cup besloot om direct naar huis te vliegen. 

Eva en Mateo
Portugese media beweren dat de twee kleintjes Eva en Mateo heten, en dat ze zijn gedragen door een Amerikaanse draagmoeder. Het is niet bekend wie de moeder van de twee is. 

Nieuwe liefdes
"Ik heb alles gegeven voor het nationale team, zoals altijd, ook al werden mijn twee kinderen geboren. Het is jammer dat we de sportieve verwachtingen niet konden waarmaken. Maar ik ben heel blij om eindelijk mijn kinderen voor het eerst te kunnen zien", staat te lezen op Ronaldo's pagina. Portugal verloor gisteravond van Chili in de halve finale. Op Instagram schrijft Ronaldo: "Ik ben zo blij om eindelijk de twee nieuwe liefdes in mijn leven te kunnen vasthouden."
 

 

So happy to be able to hold the two new loves of my life ???

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo (@cristiano) op


Draagmoeder
Saillant detail is dat wederom niet bekend is wie de moeder van de kinderen is. Ronaldo heeft op dit moment een relatie met het Spaanse model Georgina Rodriguez (22), maar zij is de afgelopen tijd niet met een buikje gespot. De pers in Portugal beweert dat de kindjes uit de buik van een Amerikaanse draagmoeder komen. 

Cristiano jr.
Ronaldo was al vader van zoon Cristiano jr., die nu zeven jaar oud is. Destijds werd hevig gespeculeerd dat Cristiano jr. eveneens van een draagmoeder kwam. Het nieuws is nooit bevestigd door de familie of het management. Wie de moeder van Cristiano jr. is, is nog steeds niet bekend.