Venus Williams 'schuldig' aan dodelijk verkeersongeval

© Photo News

De Amerikaanse tennisster Venus Williams is eerder deze maand betrokken geweest bij een auto-ongeluk. Een inzittende van de auto waarmee Williams botste, een 78-jarige man, is een aantal dagen later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden.

HBVL/BELGA

De politie van Palm Beach Gardens in Florida bevestigde donderdag in Amerikaanse media de betrokkenheid van de 37-jarige Williams. Volgens Amerikaanse media treft zij schuld aan het ongeval.

SchuldigDe winnares van zeven grandslamtitels was enkele dagen daarvoor uitgeschakeld op Roland Garros. Over de toedracht van het ongeluk wil de politie niets zeggen, maar volgens het verslag van de Palm Beach Gardens Police treft de tennisster schuld bij het ongeval. Haar advocaat zegt dat Williams geen boete heeft gekregen en er ook geen aanklacht tegen haar is ingediendDe zus van de zwangere Serena Williams, 23-voudig grandslamkampioene, wordt eind deze week in Londen verwacht voor Wimbledon. Venus was vijf keer de beste in Londen, voor het laatst in 2008.