Stereo Sunday druk bezocht ondanks slechte weersomstandigheden

Print
Stereo Sunday druk bezocht ondanks slechte weersomstandigheden

Afbeelding: De Limburger/Jeroen Kuit

De organisatie van Stereo Sunday kijkt meer dan tevreden terug op de editie van afgelopen vrijdag en zaterdag. Het dancefestival werd bezocht door 24.000 mensen.

Zaterdagavond beleefde het festival de piek in bezoekersaantallen; op dat moment speelden dj-acts als Lucas & Steve en Yellow Claw.

Druilerig
"In totaal zijn er zaterdag 14.000 bezoekers geweest. Vrijdag waren dat er 10.000", laat woordvoerder Menno Van Gaal van Stereo Sunday desgevraagd weten. "Een topresultaat. Vooral gezien de druilerige omstandigheden zaterdagmiddag." De afgelopen jaren trok het festival gemiddeld 25.000 bezoekers.

Sfeer
Volgens de organisatie hebben er zich geen noemenswaardige incidenten tijdens de twee festivaldagen. Van Gaal: "De sfeer was twee dagen super. Opvallend was dat het festival ook internationaal gescoord heeft. Naast veel bezoekers uit Duitsland nu ook onder meer uit Frankrijk."

Lees morgen in De Limburger meer over Stereo Sunday.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen