Auto gaat over de kop en belandt op voetgangster

© HBVL/Dirk Roefflaer

In het Belgische Tongeren, op zo'n 20 kilometer van Maastricht, is maandagavond een voetgangster onder een auto terechtgekomen.

Redactie

Het bizarre ongeluk gebeurde op de Sint-Truidersteenweg. Een auto ging over de kop, nadat deze frontaal werd aangereden door een tegenligger, die van zijn lijn afweek. Twee personen raakten bij het ongeval gewond.

WandelenDe aangereden auto kwam door de klap op het fietspad terecht, waar net een 52-jarige vrouw aan het wandelen was. Zij belandde onder de tollende wagen en moest door de brandweer worden bevrijd. Met zware verwondingen is de vrouw afgevoerd naar het ziekenhuis.

Over de kopDe 22-jarige bestuurder van de auto die de aanrijding veroorzaakte, raakte eveneens gewond. De inzittenden van de andere auto kwamen er met lichte schaafwonden van af. Een week geleden ging op dezelfde plek ook al een auto over de kop.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal