Gevangenishunk Jeremy intiem op zeiljacht met miljardairsdochter

© Photo News

De Amerikaanse Jeremy Meeks (33) heeft, drie jaar nadat hij bekend werd als 's werelds meest sexy crimineel nadat zijn mugshot viraal was gegaan, opnieuw de showbizzheadlines gehaald.

AD/Suzanne Borgdorff

Jeremy werd dit weekend op een jacht gespot met Chloe Green (26), dochter van Topshop-topman Philip Green. Daardoor staat Jeremy's huwelijk met zijn vrouw Melissa onder druk.

KusUit foto's die in bezit zijn van de Britse krant Daily Mail, die spreekt van een 'crime of passion', is te zien hoe Chloe dicht tegen Jeremy aan kruipt en hoe hij haar een gepassioneerde kus geeft. Het is overduidelijk dat de gevangenishunk is gevallen voor de charmes van de miljardairsdochter. "Chloe lijkt bezeten van Jeremy, maar waarom ook niet? Hij is één van de meest sexy mannen ter wereld en heeft ook nog eens wat te vertellen over zijn verleden", voert tabloid The Sun een bron op.RomanceChloe's vader, die eigenaar is van de Arcadia Groep, waar modeketen Topshop onder valt, zou de romance niet goedkeuren. En Melissa Meeks, met wie Jeremy drie kinderen kreeg, lijkt vlak voor het weekend al een reactie te hebben gegeven. Via sociale media deelde ze de quote 'Liefde is niet altijd een sprookje' en een uitspraak van rapper Tupac: "Verontschuldig je nooit voor hoeveel liefde je hebt gegeven, maar voel mee voor degenen die jouw liefde niet wilden."

MaseratiBegin dit jaar was het Jeremy zelf die trots liet merken dat zijn modellencarrière loont. Onder toeziend oog van maar liefst 1,2 miljoen volgers is te zien hoe hij de Miami Fashion Week loopt, met een felbegeerde Oscar in bed ligt, maar ook hoe trots hij is op zijn zoontje. Het leek gezin Meeks voor de wind te gaan toen de vader des huizes een villa aanschafte en gaf zichzelf een Maserati van ruim een ton cadeau deed.

WapensDat alles nadat de politie Jeremy in juni 2014 had opgepakt op verdenking van het hebben van verboden wapens en het lid zijn van een bende. Zijn mugshot werd massaal gedeeld en de Amerikaan werd geroemd om zijn hoge jukbeenderen en doordringende grijsblauwe ogen. In maart vorig jaar kwam hij vrij, waarna hij een contract tekende bij White Cross Management.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal