Max Verstappen-fans opgelet! Regen voorspeld in Spielberg

© ANP

Als de voorspellingen kloppen, dan zijn de weergoden Max Verstappen aankomend weekend tijdens de Grand Prix van Oostenrijkgoed gezind. Er is namelijk het hele weekend regen en onweersbuien voorspeld.

Redactie

Volgens de weersvoorspellingen is in Spielberg, zo'n 65 procent kans op regen. Regen en onweerDaarnaast worden hoge temperaturen verwacht. Op vrijdag stijgt het kwik volgens Weeronline tot zo'n 29 graden met kans op regen en onweer. Op zaterdag en zondag zal het zo'n 28 graden worden met de hele dag kans op regen en onweersbuien. CompromisVerstappen kijkt uit naar de Grand Prix van Oostenrijk. “Vorig jaar behaalde ik in Oostenrijk een erg goed resultaat door tweede te worden. Dit jaar moeten we zorgen dat de auto goed werkt in de bochten en moeten we net zo competitief zijn op het rechte stuk om bij de top te kunnen zitten. Het is altijd een beetje een compromis."

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal