185.000 euro subsidie voor nieuw winterevenement Heerlen

Print
185.000 euro subsidie voor nieuw winterevenement Heerlen

Afbeelding: De Limburger

Het nieuwe winterevenement Holy Moly Heerlen ontvangt voor de eerste editie 185.500 euro subsidie. Voorwaarde is wel dat de subsidie niet meer dan een derde van de begroting uitmaakt.

Centrumwethouder Barry Braeken: "De organisatie moet aantonen dat de externe financiering er daadwerkelijk is. Daar zullen wij streng op toezien." Heerlen heeft voor vier edities in totaal vier ton vrijgemaakt.

Foodtruck festival
Holy Moly Heerlen kent in het eerste jaar een Urban Containerdorp op de Bongerd, een winter-editie van foodtruck festival Wheels ’n Bites en een winters Park Urbana op het Pancratiusplein. Het plan om paviljoens voor sponsoren en ondernemers in te richten (Amazables) is volgens Braeken uitgesteld tot een volgende editie.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen