David Hasselhoff te gast bij André Rieu-concerten op Vrijthof

David Hasselhoff op het podium tijdens de generale repetitie op het Vrijthof. De acteur verzorgt een verrassingsoptreden bij het concert van Andre Rieu. © ANP

© ANP

© ANP

David Hasselhof© ANP

thumbnail: David Hasselhoff op het podium tijdens de generale repetitie op het Vrijthof. De acteur verzorgt een verrassingsoptreden bij het concert van Andre Rieu.
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail: David Hasselhof

Acteur en zanger David Hasselhoff is te gast tijdens de André Rieu-concerten op het Vrijthof.

Ruud Maas

Hij werd woensdagavond op de gevoelige plaat vastgelegd tijdens repetities met Rieu en zijn Johann Strauss Orkest.

KITT
Rieu kreeg het zelfs voor elkaar KITT, de pratende auto uit de jaren 80 televisieserie Knight Rider, op het podium te laten zetten. Tijdens het concert stapt de voormalige Baywatch-ster uit de wereldberoemde bolide en zingt hij, uiteraard onder begeleiding van het vioolspel van Rieu, zijn eigen nummer Looking for Freedom, uit 1989.Lees ook: Hollywood-acteur David Hasselhoff gespot in Maastricht

Hits
Hasselhoff is bekend van Baywatch en Knight Rider. Ook maakte hij enkele nummers waarmee hij vooral in Duitsland hits scoorde, zoals Looking for freedom en Crazy for you. 

Concerten
De Vrijthof-concertreeks van tien shows start donderdagavond en duurt tot en met 22 juli. 

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal