Moord op Luana: 'Verdachte hard aangepakt in gevangenis'

© HBVL

Emrah T., de 31-jarige Genkenaar die na de moord op zijn ex Luana Romagnoli werd opgepakt, is in de gevangenis “beschimpt, geïntimideerd en bedreigd” door medegedetineerden. Dat zegt zijn advocaat Frank Scheerlinck. De moordverdachte werd dinsdag vrijgelaten en leeft sindsdien ondergedoken.

HBVL

Luana Romagnoli werd op 5 juni in de Dieplaan in Genk doodgestoken na een ruzie. Emrah T. en zijn vriendin Anastasia zouden Luana en haar vriend Raf Ignoul toevallig zijn tegengekomen in het centrum. De twee koppels lagen al langer met elkaar in conflict. Luana zou een week voor haar dood zelfs nog klacht hebben ingediend tegen Emrah T.

HardhandigOp een persconferentie heeft de advocaat van de verdachte verteld dat zijn cliënt in de gevangenis hardhandig werd aangepakt door volgens hem foutieve publicaties in de media. Emrah T. werd volgens advocaat Scheerlinck zelfs in elkaar geslagen. "Emrah betreurt wat er is gebeurd met zijn oude geliefde en moeder van zijn kind."

Emrah T. leeft nu ondergedoken. Zijn vriendin Anastasia N. (23) verschijnt vrijdag voor de raadkamer.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal