Moord op Luana: 'Verdachte hard aangepakt in gevangenis'

Print
Moord op Luana: 'Verdachte hard aangepakt in gevangenis'

Afbeelding: HBVL

Emrah T., de 31-jarige Genkenaar die na de moord op zijn ex Luana Romagnoli werd opgepakt, is in de gevangenis “beschimpt, geïntimideerd en bedreigd” door medegedetineerden. Dat zegt zijn advocaat Frank Scheerlinck. De moordverdachte werd dinsdag vrijgelaten en leeft sindsdien ondergedoken.

Luana Romagnoli werd op 5 juni in de Dieplaan in Genk doodgestoken na een ruzie. Emrah T. en zijn vriendin Anastasia zouden Luana en haar vriend Raf Ignoul toevallig zijn tegengekomen in het centrum. De twee koppels lagen al langer met elkaar in conflict. Luana zou een week voor haar dood zelfs nog klacht hebben ingediend tegen Emrah T.

Hardhandig
Op een persconferentie heeft de advocaat van de verdachte verteld dat zijn cliënt in de gevangenis hardhandig werd aangepakt door volgens hem foutieve publicaties in de media. Emrah T. werd volgens advocaat Scheerlinck zelfs in elkaar geslagen. "Emrah betreurt wat er is gebeurd met zijn oude geliefde en moeder van zijn kind."

Emrah T. leeft nu ondergedoken. Zijn vriendin Anastasia N. (23) verschijnt vrijdag voor de raadkamer.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →