Derde versterking voor VVV: Australiër Antonis komt naar Venlo

Print
Derde versterking voor VVV: Australiër Antonis komt naar Venlo

Inzet: Terry Antonis. Afbeelding: De Limburger/PAOK

VVV heeft er weer een nieuwe speler bij. Terry Antonis (23) is de derde versterking voor de Venlonaren, die eerder al doelman Lars Unnerstall en aanvaller Tarik Tissoudali aantrokken.

De Australiër debuteerde in 2012 op negentienjarige leeftijd in de nationale ploeg van zijn land in een oefenduel tegen Hong Kong. Daarna kwam Antonis, die ook over een Grieks paspoort beschikt, nog twee keer uit voor de Socceroos.

Twee seizoenen
Bij VVV gaat de rechtsbenige middenvelder voor twee seizoenen tekenen, hij wordt overgenomen van het Griekse PAOK Saloniki. Naast zijn periode bij de Griekse topclub kwam Antonis eerder voor al uit voor FC Sydney, Veria en Western Sydney Wanderers.

Bij Veria en Western Sydney speelde hij op huurbasis als speler van PAOK, dat hem nu definitief van de hand doet.

Korkmaz
Een andere speler vertrekt overigens weer bij VVV. Verdediger Evren Korkmaz vertrekt op huurbasis naar FC Den Bosch. "Voor Evren is het belangrijk dat hij bij een andere club aan spelen toekomt en ervaring opdoet", aldus directeur Marco Bogers. VVV heeft de optie in het contract van Korkmaz gelicht, waardoor hij nu tot de zomer van 2019 vastligt.