Foto’s gestolen uit poppodium Venlo

Print
Foto’s gestolen uit poppodium Venlo

Afbeelding: Google

Uit poppodium Grenswerk in Venlo zijn foto’s gestolen van Evianne Wiegers. Beelden van de dieven staan op Facebook.

In het poppodium vond afgelopen vrijdag een expositie plaats van dertien leerlingen van de Fotovakschool in Venlo. Wiegers zat in de organisatie. „We zijn na drie jaar afgestudeerd. Elke leerling hing zijn best vijf foto’s op.  Opeens bleek dat er van mij twee waren verdwenen. Ik maak fashionfoto’s, werk met modellen. Misschien vonden de dieven het wel mooie meiden,” vertelt de Deurnese die net in Asten een eigen fotostudio is begonnen.

Bewakingsbeelden
Ze heeft bewakingsbeelden van camera’s in Grenswerk van de diefstal op haar  Facebookpagina gezet. En roept de twee jongens die daarop duidelijk zichtbaar zijn zich uiterlijk donderdag om 12.00 uur bij haar te melden, met de foto’s.  ‘Is er iemand die deze jongens kent? Deze jongens vonden het namelijk heel erg leuk om tijdens mijn expositie twee van mijn beste foto’ s mee te nemen’, schrijft Wiegers op haar Facebook.

Melden de dieven zich niet, dan stapt ze naar de politie om aangifte te doen. Ze heeft nog geen reactie. Haar bericht op Facebook is wel al zestig keer gedeeld.

Directeur Tim Gaal van Grenswerk betreurt de diefstal, maar is  onaangenaam verrast dat de bewakingsbeelden door Wiegers op Facebook zijn gezet. „We hadden afgesproken dat ze daarmee naar de politie zou gaan. Ik zal daar nog contact met haar over opnemen.”

Grenswerk doet vooralsnog niets met de diefstal, zegt Gaal. „De foto’s zijn niet ons eigendom. Wij hebben een ruimte verhuurd voor de expositie. Evianne heeft die mee georganiseerd. Zij was daarmee een klant van ons.”    

 

Volg nieuws uit jouw gemeente via Facebook

De Limburger heeft voor alle 31 gemeenten een eigen Facebookgroep met het laatste plaatselijke nieuws.

> Neem een kijkje