Brand bij La Place langs A2 Nederweert

Print

Afbeelding: Nederweert24

De brandweer is in de nacht van dinsdag op woensdag uitgerukt voor een containerbrand bij wegrestaurant La Place langs de A2 bij Nederweert. Het vuur sloeg later over op het restaurant zelf.

Een medewerker van een ander bedrijf ontdekte de brand bij enkele afvalcontainers. Ze stonden vlak bij het gebouw waardoor dat ook vlam vatte.

Rookschade
De gealarmeerde brandweer had het vuur snel onder controle, maar kon niet voorkomen dat er in het restaurant flinke rookschade ontstond. Ook het dak is beschadigd.

Bij de brand vielen geen gewonden. De oorzaak is nog onbekend.

Foto's: Nederweert24

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen