Meisje (14) laat telefoon in bad vallen en overlijdt

Print
Meisje (14) laat telefoon in bad vallen en overlijdt

Madison Coe greep in bad naar haar mobiele telefoon. De gevolgen waren fataal voor het 14-jarige meisje. Afbeelding: Privéfoto

Facebook checken onder het badderen? Doe het niet als je mobiel nog in de oplader zit. De 14-jarige Madison Coe uit de Amerikaanse staat Texas is dit weekend geëlektrocuteerd toen ze in bad naar haar telefoon greep. Het is niet de eerste keer dat een mobieltje op deze manier slachtoffers maakt.

Madisons apparaat viel in het badwater terwijl deze nog aan de oplader zat. Het meisje werd dood teruggevonden in het huis van haar vader in New Mexico. De familie van de tiener probeert via sociale media zoveel mogelijk mensen op de gevaren te wijzen van het gebruik van mobieltjes in de badkamer. 

Drama
"Ze had een brandwond op de hand waarmee ze haar telefoon had gepakt. Het was meteen duidelijk wat er was gebeurd", aldus de oma van het slachtoffer. "Dit is zo'n drama dat niemand hoeft te overkomen. Gebruik nooit je telefoon in de badkamer terwijl hij in het stopcontact zit."

Het meisje zal zaterdag worden herdacht in haar woonplaats Lubbock. 

Geëlektrocuteerd
Vorig jaar liet een 14-jarige scholiere uit Moskou het leven nadat haar telefoon in bad viel. Haar ontzielde lichaam werd door haar moeder gevonden. Een 24-jarige Russin werd een jaar eerder op dezelfde wijze geëlektrocuteerd.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →