Mensen met beperking kleuren regenachtige WMC-dag

Print
Ondanks de hevige regenval van woensdag ging de Paramusicadag van het WMC gewoon door. Voor de Rodahal lieten bijna 250 artiesten met een beperking zich van hun beste kant zien.

Naast de artiesten kwamen er ook ruim 350 mensen met een beperking naar de optredens kijken. Daarmee was de tent
goed gevuld.

Locatie
Met de weersvoorspelling in het vooruitzicht probeerde organisator Tafelronde 171 Kerkrade het evenement nog te verplaatsen naar de zaal in de Rodahal. Dat bleek vanwege voorbereidingen op de avondconcerten niet mogelijk.

Paraplu’s
Toen de regen met bakken uit de hemel kwam, moesten de vrijwilligers bijspringen. “De nodige paraplu’s zijn tevoorschijn gehaald en we hebben enkele loopplanken neergelegd. Gelukkig hadden we de tent en een overdekt podium”, zegt voorzitter van de Tafelronde Bart Janssen. “We wilden deze mensen een mooie dag bezorgen. Dus afzeggen was geen optie.”

Plezier
Zowel de artiesten als de bezoekers genoten, ondanks het weer, zichtbaar van de Paramusicadag. Om half vijf werden ze nog verrast door Big Benny, die belangeloos kwam optreden. 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →