Game of Thrones gaat weer van start

Print
Game of Thrones gaat weer van start

Afbeelding: HBO

Buiten mag het kwik richting zomers warm kruipen, binnen op onze tv-schermen is een ijzige winter gearriveerd. Zondag start (het een-na-laatste) seizoen 7 van hitserie Game of Thrones.

Het wordt weer nagelbijtend spannend. Fans wachten al ruim een jaar op het vervolg en antwoorden op vragen als: wie wint de slag om de IJzeren Troon? En vooral ook: wat gaat het zombieleger van white walkers doen?

Nu betaalzender HBO (die Game of Thrones uitzendt) in het Nederlandse zenderaanbod verdwenen is, luidt de meest gestelde vraag van de naar schatting een miljoen Nederlandse fans: hoe kijk jij seizoen 7? In ons land heb je geen andere keuze dan over te stappen op Ziggo met je televisieabonnement. Maar het is ook een publiek geheim dat GoT een van de meest gedownloade series ter wereld is, en nee, dat is niet legaal.

Zondag verschijnt de eerste aflevering van seizoen 7, 24 uur later is de show in Nederland op Ziggo te vinden. Zet de popcorn maar vast klaar en het bier koud. Het wordt smullen.

Lees meer over deze hitserie in de krant van vrijdag.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →