Beyoncé deelt eerste foto van pasgeboren tweeling

Print
Beyoncé deelt eerste foto van pasgeboren tweeling

Afbeelding: AFP/Theo Wargo

Beyoncé heeft voor het eerst een kiekje gedeeld van haar kersverse tweeling Sir Carter en Rumi. Ook voor deze foto pakte de diva het groots aan: gewikkeld in een kleurrijk doek poseert ze met de twee baby's voor een bloemenhaag. : Eén maand vandaag", schrijft de zangeres bij het plaatje.

Er was lange tijd veel onduidelijk over de tweeling. Zo was er niet bekend wanneer ze precies ter wereld kwamen en bleven ook de namen lange tijd geheim. De 35-jarige superster laat met de foto op Instagram weten dat haar koters dus op 13 juni zijn geboren.

Foto's
De afgelopen maanden maakte Beyoncé vaker nieuws bekend met spectaculaire foto's. Toen ze op sociale media liet weten in verwachting te zijn van een tweeling, deed ze dat ook met een plaatje van een extravagante fotoshoot.

Onder de naam Rumi Carter en Sir Carter verschijnen volgens entertainmentsite TMZ mogelijk onder meer parfums, sleutelhangers, mokken, haarspeldjes en rammelaars op de markt.

Merk
Beyoncé en Jay Z proberen al jaren om ook de naam van hun oudste kind, de 5-jarige Blue Ivy, vast te laten leggen als handelsmerk. Dat lukte in 2012 niet omdat iemand anders hen voor was, in februari deed het stel een nieuwe poging.

 

Sir Carter and Rumi 1 month today. ??????????????????????????

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen