Volleybaltrainer weer in cel na stiekem filmen meisjes

Print
Volleybaltrainer weer in cel na stiekem filmen meisjes

Afbeelding: iStock

Een 27-jarige volleybaltrainer uit Berlicum moet terug naar de gevangenis vanwege de verdenking dat hij stiekem naaktopnames heeft gemaakt van jonge speelsters. Hij filmde onder meer bij de Nederlandse Beachvolleybal School (NBS) in Eindhoven.

Het gerechtshof in Den Bosch heeft dat vrijdag bepaald in het hoger beroep dat de officier van justitie had ingesteld tegen vrijlating van de man door de rechtbank.

De volleybaltrainer werd eind mei aangehouden en twee weken later vrijgelaten. Volgens de beschuldigingen heeft hij volleybalsters gefilmd, bijvoorbeeld tijdens het douchen. Drie meisjes (14 en 15 jaar) hebben tot dusver aangifte gedaan maar de exacte omvang van de zaak is nog onduidelijk.

Lees ook: Volleybaltrainer verdacht van maken naaktopnames Eindhovense tieners

Een woordvoerster van het Openbaar Ministerie vertelde vrijdag dat het onderzoek stroef verloopt. De politie heeft bijvoorbeeld nog geen toegang tot de inhoud van de computer van de verdachte omdat hij weigert zijn wachtwoord te geven.

De man gaf onder andere training bij de Nederlandse Beachvolleybal School (NBS) in Eindhoven maar ook bij andere verenigingen.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →