Mysterie rond met plastic ingepakte fietsen opgelost

Print
Mysterie rond met plastic ingepakte fietsen opgelost

Afbeelding: De Limburger

Het mysterie rond de in plastic ingepakte fietsen in Horst aan de Maas is opgelost. Het blijkt te gaan om een ludieke actie van Kiwanis ter promotie van hun Duo Marathon.

In totaal heeft de club 24 van dergelijke fietsen geplaatst in heel Horst aan de Maas. 

Marathon
De ludieke actie is ter promotie van de Duo Marathon die de club organiseert. Tijdens die marathon rennen en fietsen tweetallen - per team mag er één fiets meedoen - 21 of 42 kilometer. 

Lianne Hovens van Kiwanis - een organisatie die geld inzamelt voor goede doelen voor kinderen - laat weten dat de actie bijzonder succesvol is geweest. "We hoopten op veel reacties en Facebook is echt ontploft." De komende week gaat de organisatie bordjes bij de fietsen plaatsen met informatie over het evenement. 

Kinderen
De opbrengst van het evenement gaat volledig naar een goed doel voor kinderen. Na overleg met onder meer de basisschoolleerlingen van Sevenum is besloten dat er met de opbrengst een speeltoestel voor de jeugd in Horst aan de Maas wordt aangeschaft. 

Lees ook: Mysterieuze in plastic gewikkelde fietsen zorgen voor hoofdbrekens

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →